Ons werk

Deskundig en betrokken, daar draait het om: professionals met zeer diverse werkervaring die inzetbaar zijn op een breed scala aan werkzaamheden.

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Onze opdrachtgevers krijgen geen standaardproducten, maar een aanpak op maat. Wilt u wat meer achtergrond lezen over onze manier van werken en vanuit welke visie wij ons werk doen, klik dan hier

Onze begeleiders

Al onze begeleiders zijn hbo opgeleid en hebben meerdere jaren ervaring; dat vinden we een must in ons werk. Maar minstens zo belangrijk vinden we de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden die medewerkers meebrengen. Die moeten passen bij de stijl van ons bureau: betrokken, persoonlijk, waar nodig creatief en onorthodox. In dit werk geldt als belangrijkste voorwaarde dat je contact moet kunnen maken, naast mensen kunt gaan staan en bereid bent echt te luisteren en te begrijpen. Te weten wat iemand beweegt en waardoor hij of zij wordt gemotiveerd is een voorwaarde voor het werk.

Alexander Heine

Directeur

Jenneke van der Ploeg

Manager

Saskia Helder

Trajectbegeleider

Jitze Nicolai

Arbeidsdeskundige

Annebouk Veurman

Begeleider

Monique Reitsema

Trainer

Paul Rullmann

Adviseur

Geke Bergsma

Arbeidsdeskundige

Anneke Anema

Trajectbegeleider, (Noloc) Jobcoach