Solliciteren is in de afgelopen jaren steeds meer een vak geworden: het is letterlijk werken aan werk geworden. Waar je in het verleden na de eerste baan vaak automatisch van de ene baan in de andere baan groeide, betekent het zoeken naar en vinden van werk op de huidige arbeidsmarkt dat je je goed moet voorbereiden. Je moet je op een positieve manier kunnen onderscheiden van anderen en je meerwaarde voor functie én organisatie overtuigend kunnen aantonen. Het werken aan werk kan dan ook op verschillende manieren gebeuren en op verschillende terreinen ondersteuning vragen van mensen met een uitkering of werknemers die de organisatie moeten verlaten.

AANBOD

We bieden  vier verschillende trainingen aan die zowel los van elkaar als in verschillende combinaties ingekocht kunnen worden.

  1. Netwerktraining
  2. Sollicitatietraining
  3. Training gespreksvaardigheden
  4. Training Social Media  

De trainingen kunnen zowel individueel als groepsgewijs gevolgd worden, waarbij we zo veel mogelijk aansluiten op de eisen van de arbeidsmarkt als bij de wensen van de deelnemer. We voeren de trainingen uit op elke gewenste locatie in Friesland, desgewenst ook in-company.