Loopbaancoaching een persoonlijk ontwikkelingsproces

Loopbaancoaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces. We zetten dit in om de voor jou wenselijke en duurzame veranderingen in je loopbaan te bevorderen. Dit bereiken we door middel van gestructureerde, gerichte gesprekken en het gebruik van passende oefeningen en coachtechnieken. Je hebt hierbij regelmatig contact met onze loopbaancoach, ook via mail en sms.

Werkwijze en looptijd loopbaantraject

We beginnen ieder loopbaantraject met een intakegesprek om vast te stellen met welke loopbaanvragen jij aan de slag wilt. Wie je bent, wat bij je past en waar je naartoe wilt, staan hierbij centraal. Jij bent tenslotte uniek en je coachingstraject is dat dus ook. Samen bepalen we je (dieperliggende) vraag, jouw doelstellingen en maken we een plan van aanpak. Onze coach laat je reflecteren en je ontvangt stimulerende opdrachten. Zo krijg je tijdens het traject handvatten en nieuwe inzichten om verandering tot stand te brengen. Het doel: meer werkgeluk. Afhankelijk van jouw vraag, varieert de duur van het coachingstraject van drie tot vijf maanden. Hierbij heb je gemiddeld 1x per twee weken een coachgesprek van maximaal 1,5 uur. Verder investeer je tijd in het maken van testen en opdrachten die je ontvangt.

TMA Talentenanalyse

De TMA Talenten motivatie analyse brengt jouw persoonlijke drijfveren, je talenten en je ontwikkelmogelijkheden in beeld. Daarnaast helpt de TMA jou met het kiezen van een ander beroep. Via de Talentenanalyse, de Beroepskeuzetest en de Career Coach krijg je snel duidelijk waar jouw talenten en interesses liggen en kun je bijpassende vacatures vinden. Het loopbaantraject van Ottema & Zwart is inclusief een TMA Talentenanalyse. Je krijgt dan een uitgebreide persoonlijke kandidatenanalyse en een toelichting van de coach. Aanvullend kun je gebruik maken van de beroepsinteresse analyse en de career advisor. Deze koppelt actuele vacatures aan de beroepen die jij interessant vindt.

Investering loopbaancoaching

Afhankelijk van jouw vraag, kun je het programma loopbaancoaching volgen binnen 3 maanden. Jouw investering hiervoor is € 895,-. Dit is inclusief intake, 6 gesprekken, een TMA analyse en het boek ‘de relaxte ondernemer’.  Zelf investeer je tijd om de opdrachten te maken die je mee naar huis krijgt.

De loopbaancoaching wordt gegeven door Francisca van Kommer. NLP Master Practitioner, loopbaan- en re-integratiecoach. Tevens gecertificeerd TMA professional. LinkedInprofiel

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je ook professioneel loopbaancoaching van Ottema & Zwart of heb je een vraag over hoe wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan gemakkelijk en snel door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen op 058 – 3031075. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

loopbaancoaching

Loopbaancoaching

TMA Talent Motivatie

Talenten Motivatie Analyse

Klik op de link voor het filmpje met uitleg.