Deskundig en betrokken

Deskundig en betrokken, daar draait het om: professionals met zeer diverse werkervaring die inzetbaar zijn op een breed scala aan werkzaamheden.

Aanpak op maat

Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Onze opdrachtgevers krijgen geen standaardproducten, maar een aanpak op maat. Meer achtergrond over onze manier van werken en vanuit welke visie wij ons werk doen, leest u in onze visie en werkwijze.

Ervaren begeleiders

Al onze begeleiders zijn hbo opgeleid en hebben meerdere jaren ervaring; dat vinden we een must in ons werk. Minstens zo belangrijk vinden we de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden die medewerkers meebrengen. Die moeten passen bij de stijl van ons bureau: betrokken, persoonlijk, waar nodig creatief en onorthodox. In dit werk geldt als belangrijkste voorwaarde dat je contact moet kunnen maken, naast mensen kunt staan en bereid bent echt te luisteren en te begrijpen. Te weten wat iemand beweegt en waardoor hij of zij wordt gemotiveerd, is een voorwaarde voor het werk.

Alexander Heine

Directeur

Jenneke van der Ploeg

Manager

Saskia Helder

Traject-begeleider

Jitze Nicolai

Arbeids-deskundige

Francisca van Kommer

Traject-begeleider

Anneke Anema

Traject-begeleider, (noloc) jobcoach