Deskundig en betrokken

Deskundig en betrokken, daar draait het om bij Ottema & Zwart. Onze professionals hebben een zeer diverse werkervaring en zijn inzetbaar op een breed scala aan werkzaamheden.

Aanpak op maat

Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Onze opdrachtgevers krijgen geen standaardproducten, maar een aanpak op maat. Meer achtergrond over onze manier van werken en vanuit welke visie wij ons werk doen, leest u in onze visie en werkwijze.

Re-integratie team Ottema en Zwart

Ervaren begeleiders

Onze begeleiders zijn hbo opgeleid en hebben meerdere jaren ervaring; dat vinden we een must in ons werk. Minstens zo belangrijk vinden we de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden die medewerkers meebrengen. Die moeten passen bij de stijl van ons bureau: betrokken, persoonlijk, waar nodig creatief en onorthodox.

In dit werk geldt als belangrijkste voorwaarde dat je contact moet kunnen maken, naast mensen kunt staan en bereid bent echt te luisteren en te begrijpen. Te weten wat iemand beweegt en waardoor hij of zij wordt gemotiveerd, is een voorwaarde voor het werk.